مسابقه «بهترین کالاها و خدمات در جمهوری تاجیکستان» در دوشنبه برگزار می شود – اخبار تاجیکستان

به گزارش نیات “خاور” به نقل از آژانس “تاجیکستاندارت”، سوم ژوئن، دور نهایی مسابقه “بهترین کالاها و خدمات در جمهوری تاجیکستان” در دوشنبه برگزار می شود.

این منبع گزارش می دهد که این مسابقه از ساعت 8 الی 12 در پارک ایرم و در چارچوب سال توسعه صنعتی (2022-2026) و با هدف توسعه کارآفرینی در حوزه تولید برگزار می شود. ارتقای کیفیت و رقابت پذیری تولیدات داخلی و ارتقای صنعتی شدن شتابان کشور و ارتقای سطح خدمات رسانی به بنگاه های اقتصادی و نیز ایجاد فرصت برای گردشگری و صنایع دستی عامیانه.

76 شرکت، سازمان و کارآفرین از شهر دوشنبه و مناطق که به عنوان برندگان دور منطقه ای مسابقه شناخته شدند، در این مسابقه شرکت می کنند.

مسابقه “بهترین کالاها و خدمات در جمهوری تاجیکستان” در نامزدهای محصولات غذایی، محصولات صنعتی، صنایع دستی، محصولات صنعتی و فنی، پذیرایی عمومی، هتل ها و شرکت های مسافرتی برگزار می شود.

ساکنان و مهمانان پایتخت. کسانی که از این نمایشگاه دیدن کردند می توانند همزمان محصولات تولیدکنندگان داخلی را که دوست دارند خریداری کنند.

مقاله مرتبط  ویکتوریا تولستوگانوا با ایجاد یک حساب کاربری جعلی به ژولیت بینوش نزدیک شد