قیمت محصولات کشاورزی در چین

کاهش یافته است

قیمت محصولات کشاورزی در چین کاهش یافت 19 اکتبر 2020 ، ساعت 16:38

Avesta.Tj | 19.10.2020 | بر اساس داده های وزارت بازرگانی چین (PRC) ، قیمت محصولات کشاورزی در چین هفته گذشته اندکی کاهش یافت.

به گفته رنمین ریبائو ، از 5 اکتبر تا 11 اکتبر ، قیمت کل محصولات کشاورزی 1.1 درصد کاهش یافت.

قیمت عمده گوشت خوک 3.1 درصد کاهش یافت و به 44.13 یوان (حدود 6.55 دلار آمریکا) برای هر کیلوگرم رسید ، در حالی که قیمت گوشت گاو 0.1 درصد کاهش یافت و در مقابل ، قیمت گوشت بره 0 افزایش یافت ، 2 درصد.

همچنین قیمت محصولات مرغداری کاهش یافته است. بنابراین ، قیمت عمده تخم مرغ 0.6 درصد کاهش یافت.

میانگین قیمت عمده فروشی 30 نوع سبزیجات 0.2 درصد کاهش یافت. در مقایسه با هفته گذشته ، داده ها نشان می دهد.

غذا حدود یک سوم شاخص قیمت مصرف کننده چین (CPI) ، شاخص اصلی تورم را تشکیل می دهد.

در ماه سپتامبر ، شاخص قیمت مصرف کننده چین 1.7 درصد رشد کرد. براساس داده های اداره آماری دولتی PRC به صورت سالانه.