9 نقض آتش بس در دونباس طی 24 ساعت ثبت شده است
14 دسامبر 2020 ، ساعت 12:41
اوستا. Tj | 12/14/2020 | به گزارش اوکرین فرم ، به نقل از مرکز مطبوعاتی ستاد JFO ، طی روز گذشته ، مهاجمان 9 بار به مواضع نیروهای مسلح اوکراین تیراندازی کردند.
در این بیانیه آمده است: “طی روز گذشته ، در 13 دسامبر ، 9 مورد نقض آتش بس توسط تشکیلات مسلح فدراسیون روسیه ثبت شده است.”
در منطقه مسئولیت گروه عملیاتی – تاکتیکی «شمال» ، دشمن سه بار به طور غیر مستقیم به مواضع اوکراین در حوالی شهرک یوژنوی آتش گشود. در صبح ، متجاوزان از خمپاره های کالیبر 82 و در عصر نیز از نارنجک اندازهای مختلف ، مسلسل های سنگین و سلاح های سبک استفاده می کردند. در همان راستا ، اما در نزدیکی كاترینوكا ، دشمن سربازان ما را از نارنجك اندازهای ضد تانك و خودكار و همچنین از سلاح های كوچك تحریک كرد.
در منطقه مسئولیت گروه عملیاتی-تاکتیکی “وستوک” در فاصله نه چندان دور از شهرک وودیانوئه ، نزدیک دونتسک ، فعالیت آتش سوزی دشمن از نارنجک اندازهای خودکار مشخص شد. و در نزدیکی وودیانویه ، در مسیر ساحلی ، دشمن سه بار آتش بس را نقض کرد و مدافعان ما را از نارنجک اندازهای سیستم های مختلف تحریک کرد. در این بخش از جبهه ، در منطقه شهرک هونتوو ، دشمن از مسلسل های کالیبر بزرگ و اسلحه های کوچک به سمت مواضع اوکراین شلیک کرد.
زیرمجموعه های اوکراین پاسخ کافی در برابر تحریکات آتش دشمن را ارائه دادند.
در بین مدافعان اوکراینی تلفات و جراحاتی وجود ندارد.
از آغاز این روز ، در 14 دسامبر ، سکوت در تمام بخشهای خط تماس مشاهده شده است ، هیچ گلوله ای از نیروهای اشغالگر روسیه ثبت نشده است.