مقامات افغانستان در ازای 4 نیروی ویژه

200 زندانی طالبان را آزاد کردند

مقامات افغانستان در ازای 4 نیروی ویژه 200 زندانی طالب را آزاد کردند 2 سپتامبر 2020 ساعت 11:40 صبح

15 Avesta.Tj | 02.09.2020 | 1TV روز چهارشنبه به نقل از یک منبع گزارش داد دولت افغانستان 200 زندانی طالبان را در ازای 4 افسر نیروهای ویژه که در اسارت افراط گرایان بودند آزاد کرد.

گزارش شده است که از 5000 لیست طالبان ، که قرار است طبق توافق نامه امضا شده در ماه فوریه در دوحه توسط هیئت های امریکایی و طالبی (در تاجیکستان ممنوع) ، آزاد شوند ، 120 طالب در زندان های دولت باقی مانده اند.

این کانال تلویزیونی به نقل از دبیر مطبوعاتی شورای عالی آشتی ملی افغانستان ، فریدون هوازون ، گفت که روند تبادل زندانیان در آینده نزدیک به پایان می رسد و مذاکرات بین افغانستان آغاز می شود. به گفته وی ، گروه مذاکره آمادگی کامل برای سفر به دوحه را دارد.

طالبان آزاد شده با چهار نیروی ویژه مبادله شدند ، از هشت اسیر دو سال پیش توسط طالبان در منطقه اجرستان در استان شرقی-غزنی.

دو کماندو از اسارت شبه نظامیان فرار کردند ، دو نفر هنوز در دست تندروها هستند. انتظار می رود که مبادله زندانیان در روز پنجشنبه پایان یابد.

مقاله مرتبط  ایالات متحده 12 میلیون دلار برای مبارزه با "اطلاعات نادرست" در آسیای مرکزی اختصاص می دهد - تاجیکستان نیوز