نکته ی حائز اهمیت در رابطه با این دمنوش که بزرگترین و اصلی ترین تفاوت آن را با سایر دمنوشهای رایج در بازار به وجود آورده است این است که این دمنوش لاغری در مدت زمانی نزدیک به ۲ سال در مرحله ی آزمایش و بررسی های تخصصی از طرف پژوهشکده ی جهاد دانشگاهی ایران و زیر نظز متخصصین تغذیه و کارشناسان طب سنتی و گیاهان دارویی بوده و سپس به مرحله ی تولید رسیده است که هم اکنون تمامی تاییدیه های تغذیه ای از جمله سیب سلامت و تاییدیه سازمان غذا و دارو را هم اخذ نموده است لازم به ذکره که این محصول تنها دمنوش لاغری تولید شده در ایران می باشد که توسط سازمان غذا و دارو به عنوان یک دمنوش لاغری شناخته می شود. سیر سیاه می تواند تا حدی از پیری زودرس نیز جلوگیری کند؛ مطالعات نشان می دهد در پیشگیری و درمان بیماریهای تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز مؤثر است.12. تحقیقات و مطالعات مختلف نشان داده است که پلی فنل ها، فلاونوییدها، S-allylcysteine و آنتی اکسیدان ها از مهمترین ترکیبات موجود در این ماده غذایی بوده و نقش بسیار مهمی در کاهش ریسک ابتلا به سرطان های مختلف خواهد داشت.
با این حال ، مطالعات و بررسی های مختلف کاربران نشان می دهد که 5-10 قطعه (میخک) در روز یک محدوده موثر و ایمن است. این روش است فاده از دماهای بالاتر را برای خشک کردن محصول میسر می سازد که منتهی به تولید محصول خشک شده با کیفیت مطلوب خواهد شد . از سیر سیاه در تهیه شکلات و یا نوشابه های انرژی زا نیز استفاده میشود. همچنین خرید سیر سیاه وارداتی گران است، در حالی که این محصول با کیفیت عالی در ایران تولید می شود و نیازی نیست از سیر سیاه وارداتی استفاده کنید. از خواص سیر ترشی می توان به این مساله اشاره کرد که آنتی اکسیدان قوی موجود در سیر، رادیکال آزاد را که باعث بیماری میشود خنثی میکند. در این حالت سیر حالت ژلهای پیدا میکند رنگ آن سیاه میشود و مزه شیرینی پیدا میکند. البته مصرف زیاد سیر و سیر ترشی باعث سردرد، ضعف نیروی جنسی، ضعف چشم و ایجاد جوش در داخل چشم می شود. پس اینها همه جزو خواص سیر ترشی هم هستند. همه غذاهایی که غنی از آنتی اکسیدان هستند می توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند و سیر از این قاعده مستثنی نیست.
شکر یگانگی و قدرت مرا به جا نمیآورد و میخواهد در کارهای من دخالت کند و این همه بر خود میبالد. سیر سیاه همان سیر سفیدی است که بر اثر تخمیر و حرارتی که به آن وارد شده است به شکل جدیدی تبدیل گشته است. او در حالی که «ارتفاعات آلاله پشته» را به عنوان منطقه امن در نظر گرفته و قصد گذر از این منطقه و رسیدن به خلخال را داشت بر اثر کولاک و یخبندان به شهادت رسید. سیر سیاه محصولی است که در اثر تخمیر سیر معمولی در رطوبت و حرارت کنترل شده تهیه میشود. تولید سیر سیاه فله ممکن است به صورت سنتی و یا توسط کارخانه های صنعتی انجام شود که تهیه این محصول در کارخانه به دلیل تحت کنترل بودن شرایط تولید از کیفیت بالاتری برخوردار است و به دلیل رعایت نکات بهداشتی و شرایط استاندارد کارخانه می تواند برای صادرات مورد استفاده قرار گیرد. بسیاری از گردشگران در این جاده کنار میزنند تا از جنگلهای بکر سیاهکل دیدن کنند. بیشتر مردم کشورهای اروپا و آسیا با خواص سیر سیاه کاملا آشنا هستند برای همین ترجیح می دهند برای حفظ جوانی ، زیبایی ، سلامت و مقاوت بدنشان مداوم از این خوردنی عالی استفاده کنند.
به ویژه مادران شیرده و مادران باردار باید به مصرف سیر سیاه توجه کنند. پیشگیری از بیماری قلبی: سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان ها و پلی فنولیک اسید لینولئیک گوگرد و18 اسید آمینه از 20 اسید آمینه مورد نیاز بدن را تامین می کند. دراین بخش از مجله پزشکی آسان طب درباره مهمترین خواص سیر ترشی اطلاعاتی را تقدیم می کنیم. سیر یکی از مهمترین داروهای مصر باستان است که حداقل ۲۲ خاصیت درمانی برای آن قایل بوده اند و در پاپیروس های به جای مانده از ۱۵۵۰ سال قبل از میلاد مسیح طریقه ی مصرف سیر سیاه برای لاغری ثبت شده است. سیر یکی از گیاهانی است که برای سلامتی ما بسیار پر فایده است. سیر سیاه نوعی محصول جانبی است که از سیر به دست میآید. ۲- ادرار آور بسیار خوبی است ، این نوع سیر چون حاوی پتاسیم است برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم وحفظ اب دربدن رنج میبرندتوصیه میشود. سیر سیاه از قدیم در کره جنوبی، ژاپن و تایلند مصرف میشود. سیر سیاه را در رژیم غذایی تان بگنجانید تا خواص آن را از دست ندهید.
اگر شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد سیر سیاه و دیابت لطفا از سایت ما دیدن کنید.