اسید آسکوربیک (ویتامین ث) چیست؟

در انسان ، نبود اسید آسکوربیک سبب ساز به اختلال در تولید کلاژن می شود و در بروز نشانه ها شدیدتر اسکوربوت نقش دارد. خاصیت ویتامین C یا به عبارتی اسید اسکوربیک، آن را به یک ماده خوب به جهت استفاده به تیتر مکمل ویتامین تبدیل می کند. این آنزیم دارای به کار گیری از آسکوربات اهمیت تبدیل آن به آب (H 2 O) و اکسیژن ، پراکسید هیدروژن مازاد (H 2 O 2 ) را خنثی می کند. استدلال این امر همین میباشد که زمانی شما از مواد غذایی طبیعی مصرف می کنید، در واقعیت طیف وسیعی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنزیم ها را استعمال می کنید وجود تمام همین مورد ها در کنار هم منجر استفاه بهینه از ویتامین ها می شود. فارغ از اسید آسکوربیک، کلاژن ساخته شده بوسیله تن به جهت انجام کارایی خویش فراوان ناپایدار است و یک سری آنزیم دیگر در تن به صدق عمل نمی کنند. پودر ویتامین C جایگزینی به جهت قرص های محبوب ویتامین C 1000 میلی گرم است. به کار گیری از این متاع پودری در صنایع غذایی جایگزین مضاعف مناسبی به جهت مصرف مقدار زیادی از ویتامین C به جای استفاده اسید اسکوربیک نام از قرص است. مردان در مطالعه زندان اولین نشانه ها اسکوربوت را حدود چهار هفته پس از آغاز رژیم بدون اسید آسکوربیک تماشا کردند ، در حالی که در مطالعه قبلی انگلیس ، شش تا هشت ماه مورد نیاز بود ، احتمالاً به دلیل پیش بارگیری همین گروه اهمیت 70 mg / day مکمل به مدت شش هفته قبل از تغذیه رژیم اسکوربوتیک. مهم استعمال از کل تیم های غذایی و مصرف مداوم میوه جات و سبزیجات می توانید تمام نیازهای بدنتان را تامین کنید. اشکال اکسیده شده از مولکول مثل اسید دهیدرواسکوربیک اصلی دست اندرکاران احیا کننده مجدد به اسید اسکوربیک تبدیل می شود. مولکول های اسید آسکوربیک همچنین می توانند به اسید چرب پالمیتات متصل شوند ، باعث ساخت اسکوربیل پالمیتات یا در لیپوزوم ها شوند. 65 میکرومول در لیتر (1.1 میلی گرم در دسی لیتر) بدست می آید. به اندازه به تیتر 50 میکرومول در لیتر ، هیپویتامینوز در 23 میکرومول در لیتر و کمبود آن در 4/11 میکرومول در لیتر تعریف و تمجید شده است.