سویق گندم – فروشگاه مصفی

همانطور که گفتیم همین سویق برای نگهداری سالمی و معالجه اکثری از بیماری ها اثر گذار است. به جهت تهیه این سویق، باید نخست سیب را رنده کنید. بیان تفاوت بیـن سویق نـخود و آرد نخـودچـی این برتری را واضـح خیس نـشان می دهد. در همین نوشته سعی بر آن داریم تا خدمات صحیح طب سنتی را به جهت دوستان خوب واضح نماییم تا اشراف کامل بر شیوه انجام خدمات طب سنتی حاصل شود. دقت داشته باشید که به کارگیری از ظروف تفلونی مضر هست و به کارگیری از ظروفی همچون مسی و سنگی خواص بسیاری را وارد غذاهای ما می کند. از آنجا که سبوس کاهش نیاز به حرارت داراست و زود می سوزد خوب تر میباشد قطع تفت داده شود و نکته دیگر اینکه سبوس از مواد سلولزی هست که جذب تن نمی شود و شاید آرد کردن و تفت دادن آن سبب ساز شود که بدن بتواند از آن استعمال کند. به جهت تقویت همگی اشخاص می قدرت از خواص سویق چاقی و یا لاغری به کارگیری سویق سنجد به جهت چاقی صورت کرد. مثلاً درصورتیکه چاقی یا لاغری به کمکاری یا این که پرکاری غده تیروئید مربوط میشود، یا این که برای بیماری خاصی دارو مصرف میشود، یا فرد بیماری گوارشی دارد، با مشورت پزشک سویق را مصرف کند. سویق خشک و آب گوشت گاو، پیسی را از فی مابین می برند. ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد مهم یک آسیاب ساده جدا کنید. لطفا برای انجام خدمات درمانی طب سنتی بیشترین وسواس و اعتنا را به خرج دهید تا مبادا آیتم زخم بعضا اشخاص بی دانش ذیل پله ای قرار بگیرید. آیا مراکز طب سنتی که سالها کتب طب سنتی را مطالعه نموده اند حجامت و زالو درمانی را به طریق علمی و درست انجام میدهند یا اشخاصی که هیچگونه دانشی نسبت به طب سنتی ندارند و به شکل زیر پله ای البته اصلی ارزش تحت حجامت و زالو درمانی را انجام میدهند؟ آیا واقعا دوست دارید به خاطر انجام یک پروسه طب سنتی جواب درمانی مطلوب را کسب فرمائید یا این که اینکه سوای حصول اثرات مطلوب در معرض ابتلا به بیماریهایی نظیر هپاتیت و یا ایدز قرار بگیرید. سویق به دو طرز ساخته می شود در طریق نخستین ابتدا سبوس گندم و جو را انقطاع کرده و جداگانه آرد می کنیم آنگاه به نسبت مساوی (وزنی) آرد گندم و جو را حیاتی آرد سبوس گندم و جو ادغام کرده و آهسته آهسته حرارت می دهیم تا آماده شود ولی در روش دوم گندم و جو را نخست تفت می دهند بعد از آن آرد می کنند.