چگونه دسر ترکی Künefe بپزیم؟ کلاس کارشناسی ارشد از همسر پست ترکیه در جمهوری تاتارستان نادژدا آذهر – اخبار تاجیکستان

چگونه دسر ترکی Künefe بپزیم؟ کلاس کارشناسی ارشد از همسر پست ترکیه در جمهوری تاتارستان نادژدا آدژار. جزئیات در ویدیو.

برای کسانی که می خواهند این دسر خوشمزه را در خانه بپزند، همسر سفیر این دستور را به اشتراک گذاشت:

Künefe

عناصر

  • 1 کیلوگرم رشته نازک کادایف نخ مانند.
  • 750 گرم پنیر برای کونیفه یا موزارلا.
  • کره 300 گرم.
  • 1 لیتر شربت (1 لیتر آب 1.5 کیلوگرم و آب نصف لیمو را اضافه کنید، بجوشانید).
  1. مخلوطی از کادایف را با روغن آماده کنید و روی سینی مخصوص پخت (مسی یا آلومینیومی) که از قبل آماده شده و با روغن چرب کرده اید یا ماهیتابه بچینید.
  2. پنیر کونیفه رنده شده را به طور مساوی روی کادایف مخلوط شده با کره بمالید.
  3. مخلوط دوم کادایف با روغن به عنوان لایه رویی گذاشته می شود. روی حرارت ملایم بپزید تا قهوه ای طلایی شود. کونیفه سرخ شده را روی کف آن برگردانید تا قهوه ای طلایی شود و همچنین بپزید تا کف آن طلایی شود.
  4. روی آن شربت داغ بریزید.